Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η Ζωή και η Ζωηρού





«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου (φωτογραφία) κάνει προσλήψεις και αυτή τη φορά προσέλαβε ως ειδική σύμβουλο την Αννα Ζωηρού, η οποία μετείχε, εκ μέρους του Γ. Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ, στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.
Η εντυπωσιακή Αννα Ζωηρού, με τo κάμπριο Chrysler, πτυχιούχος του Τμήματος Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας και κάτοχος πολλών μεταπτυχιακών διπλωμάτων από ξένα πανεπιστήμια, είχε στείλει στον τότε πρωθυπουργόΑντ. Σαμαρά μια επιστολή με την οποία κατήγγειλε σκάνδαλα στο ΤΑΙΠΕΔ και την επομένη παραιτήθηκε. Την ίδια επιστολή είχε στείλει και στη Ζωή, όταν η σημερινή ΠτΒ βρισκόταν στην αντιπολίτευση.
Την Αννα και τη Ζωή ενώνει το όνομα… «Στουρνάρας». Η μεν Ζωή, όπως ενθυμείσθε, ήθελε τη βίαιη προσαγωγή του κεντρικού τραπεζίτη στη Βουλή, τη δε Αννα ο κ. Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών είχε αγνοήσει υπηρεσιακά.»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.