Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Άδ.Γεωργιάδης: Θα πρέπει να δούμε αν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία




Ανοιχτό το ενδεχόμενο καταψήφισης της συμφωνίας από τη ΝΔ άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θα πρέπει να δούμε αν θα ψηφίσουμε αυτή τη συμφωνία στα όργανά μας, εγώ θα ταχθώ με την πλειοψηφία» ανέφερε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας ανίκανο τον πρωθυπουργό.

«Habemus memorandum της Αριστεράς, το χειρότερο μέχρι σήμερα» δήλωσε σκωπτικά στον ΣΚΑΪ για τη συμφωνία.

«Είναι ένα φρικτό μνημόνιο, μια παταγώδης αποτυχία του Τσίπρα... Εξίσωση παροχών με εισφορές σημαίνει συντριβή των συντάξεων, έρχεται πλήρης κατάργηση του ΦΠΑ στα νησιά έως το 2016 [...] Πρόκειται για συντριβή, για πανωλεθρία του Τσίπρα, να του λέμε 'μπράβο' επειδή δεν μας πήγε σε ολοκληρωτική συμφορά;» διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, το τελευταίο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κόστισε συνολικά 200 δισ. ευρώ στην οικονομία, ενώ μόνο στο στενό δημόσιο στοίχισε 60 δισ. ευρώ.

Η Σοφία Βούλτεψη πάντως, τόνισε στον ΣΚΑΙ ότι η ΝΔ «θα ψηφίσει συνειδητά», ακριβώς επειδή η χώρα δεν έχει ακόμα αποφύγει τον κίνδυνο.




1 σχόλιο:

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.