Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τέλος εποχής για τις καθημερινές σειρές στο Mega


Το τέλος της εποχής των καθηµερινών σειρών κηρύσσει το Mega που στρέφεται φέτος σε άλλο είδος ψυχαγωγικών προγραµµάτων για να καλύψει τη ζώνη του lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και τη βραδινή ζώνη 9 µε 10.
Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, το Μεγάλο κανάλι σχεδιάζει να εντάξει στη ζώνη 7 µε 8 καθηµερινό ψυχαγωγικό πρόγραµµα τύπου ριάλιτι της κατηγορίας τού «Κάτι ψήνεται», το οποίο όµως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει σχέση µε τη µαγειρική. Στα χέρια των ιθυνόντων του Mega βρίσκονται ήδη δυο-τρεις προτάσεις, ενώ η τελική απόφαση αναµένεται να ληφθεί τις επόµενες ηµέρες. Αντίστοιχη στρατηγική θα ακολουθήσει το κανάλι της Μεσογείων και στην prime time. Ανατρέποντας την παράδοση ετών που ήθελε την πρώτη ώρα της βραδινής ζώνης να καλύπτεται µε καθηµερινή σειρά τύπου «∆ικαίωση», το Mega σχεδιάζει να «χτυπήσει» τον ανταγωνισµό της prime time µοιράζοντας χρήµατα. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες σχετικά µε τον σχεδιασµό του προγράµµατος, καθηµερινά στις 9 το βράδυ το Mega θα προβάλλει νέο τηλεπαιχνίδι, επιλογή που παρότι ενέχει ρίσκο αναµένεται να προκαλέσει αίσθηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.