Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Με καθήκοντα Δημάρχου εχθές η κα Πρωτοπαππά!


Με την απουσία του κυρίου Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, εχθές στην περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας λόγω υποχρεώσεων , καθήκοντα Δημάρχου πραγματοποίησε η αναπληρώτρια Δημάρχου κα Μαρία Πρωτοπαππά ,η οποία έλαμψε με την παρουσία της ανάμεσα στα σκούρα σακάκια των τοπικών αρχόντων του τόπου μας. Η κα Μαρία Πρωτοπαππά θυμόμαστε και παλιότερα ότι είχε κάνει κινήσεις για την κάθοδο της  στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος , όμως τότε δεν επιτευχθεί το εγχείρημα αυτό. Ίσως να το δούμε στο μέλλον. Πάντως να της ευχηθούμε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει να αντιμετωπίσει.








5 σχόλια:

  1. είναι η επόμενη Δήμαρχος.Θα είναι υποψήφια το 2019 και θα κερδίσει τις εκλογές σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι..σιγουρα.Οπως το 2009 που ανακοίνωσε υποψηφιότητα και δεν συμπληρωσε ουτε ψηφοδέλτιο...και μετα η κολοτουμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πάτε καλά;τι πίνετε;Η Μαρία Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. toulaxiston tha exoume pantou komotiria,xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νυχι, μαλλι κι αγιος ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.