Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Με τους Πολίτες Μπροστά: Πλήρης υποβάθμιση του Εορτασμού της Ιστορικής Μάχης της Περαχώρας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήρης υποβάθμιση του Εορτασμού της
Ιστορικής Μάχης της Περαχώρας

28/09/2015, Λουτράκι

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 έγινε στην Περαχώρα η τελετή για την ιστορική μάχη της Περαχώρας, για την οποία υπήρξε εκ μέρους  της Δημοτικής Αρχής παντελής  έλλειψη  πληροφόρησης προς τους Δημότες,  πλήρης απουσία της Φιλαρμονικής και των Σχολείων της Περαχώρας, όπως αρμόζει στον εορτασμό ιστορικών γεγονότων,  τα οποία μάλιστα είναι καθορισμένα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ουδεμία εκπροσώπηση   από στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές και άλλες αρχές,  σε αντίθεση με τους εορτασμούς των παρελθόντων ετών. 

Εστάλησαν άραγε προσκλήσεις;;;;
 
Ο εορτασμός από τριήμερος, υποβαθμίστηκε στο τελετουργικό της τρίτης ημέρας, με δοξολογία -  ομιλία -  κατάθεση στεφάνων. 

Φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή Γκιώνη βλέπει την μάχη της Περαχώρας ως ένα γεγονός που δεν χρειάζεται να πολύ ασχολείται    ίσως για να μην πολύ κουράζεται.  

Δείχνει για άλλη μία φορά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει  τα γεγονότα,  όπως όταν πριν από μερικά χρόνια όταν άλλαξε η ονομασία του Δήμου τότε  δεν έδωσε την μάχη ώστε να μπει το όνομα την Περαχώρας σε αυτήν, αφήνοντας το στην τύχη του, με το γνωστό αποτέλεσμα. 
  
Η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη το πάλεψε και κατόρθωσε, η  Περαχώρα μας να αποκατασταθεί ιστορικά ώστε ο Δήμος να ονομάζεται  πλέον  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων  και η Περαχώρα να καθορισθεί  ως ιστορική έδρα ολόκληρου του Δήμου.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη, οι δημότες και μνήμη έχουν και κρίση.


Τουλάχιστον μην προσβάλετε την ιστορία τους.







2 σχόλια:

  1. ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ Ν Σ ΕΧΑ ΠΡΩΤΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ παλια΄..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.