Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

''Επί Αντιδημαρχίας μου''...Πολύ Μετριοφροσύνη! (Αυτοκράτορας)

Αλισβερίσι δελτίων τύπου της Δημοτικής Αρχής Γ. Γκιώνη, με την πρώην Δημοτική Αρχή Λογοθέτη για το έργο της Παλαιάς Βρύσης στη Περαχώρα. Το ζήτημα των πολιτών ,είναι να πραγματοποιηθεί το έργο με το πιο οικονομικό και καθαρό τρόπο με την όποια Δημοτική Αρχή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν στο Μέγαρο της Δημαρχίας και όχι να μιλούν με δελτία τύπου ότι έγινε ''Επί της Αντιδημαρχίας μου''. Χρειάζεται διακριτικότητα,ταπεινότητα, χαμηλά το κεφάλι ,σε ότι και αν πραγματοποιείς ,διότι ότι και να κάνεις το κάνεις με τα χρήματα των πολιτών.  Καλύτερα ,αφήστε τους πολίτες να κρίνουν το έργο σας. 
Δείτε το Δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής:
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Γεωργίου απαντά στονπρώην Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη για το έργο της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» στην Περαχώρα: “Την ιδέα του έργου της ανάπλασης της «Παλαιάς Βρύσης» δεν τη διεκδικεί η προηγούμενη Δημοτική Αρχή γιατί έρχεται από πολύ παλιά, από την εποχή Δημαρχίας του Παύλου Παύλου τότε που ήταν Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Πέτρου.
Τότε το βάζαμε ενδεικτικά στον προϋπολογισμό.
Την κατασκευή του έργου επίσης δεν μπορεί να τη διεκδικήσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή επειδή πολύ απλά δεν το κατασκεύασε. Το έργο πρόκειται να κατασκευαστεί τώρα επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη και επί Αντιδημαρχίας μου.
Τέλος είναι πραγματικά αστείο πως ένας Περαχωρίτης Δήμαρχος δεν βρήκε 40.000 ευρώ που με την έκπτωση κατέβηκαν στις 25.000 και χρειάστηκε να τρέξει στην Περιφέρεια για ένα έργο τόσο μικρής αξίας!
Αν και δεν έχει τόση σημασία η πατρότητα του έργου, όσο το γεγονός ότι αυτό θα ξεκινήσει να υλοποιείται εντός του μηνός και θα κοσμήσει την
Περαχώρα, ωστόσο θεωρώ απαραίτητο να αναφέρω τα παραπάνω προς αποκατάσταση της αλήθειας.”









2 σχόλια:

  1. ligo xamila to kefali ,kurie.xalarose ligo.olo to politiko sustima exei pesei sta matia ton politon.douleue kai ase ton kosmo na krinei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του.τον φάγατε. οκ λίγο λάδι δίνει στο καζ..ο...τι έγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.