Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Νερό Λουτρακίου- Εκτός από πολύτιμο, τώρα πλέον και πανάκριβο αγαθό στο δήμο μας. Καταγγελία αναγνώστη.





 
Αγαπητοί αναγνώστες πριν από λίγο καιρό έλαβα το λογαριασμό νερού, ανοίγοντας το και μελετώντας το, κατάλαβα ότι το ''κουαρτέτο''  (πρώην  τρόικα) είναι ''παιδάκια'' μπροστά στους ειδήμονες του δήμου μας.  Όπως θα δείτε παρακάτω με μια πρόχειρη ανάλυση σε ορισμένα σημεία η αύξηση είναι στο 40% περίπου. 

Παρακολουθώντας λίγο τα γεγονότα σχετικά με το θέμα , άκουσα  σε βίντεο τοπικού  ΜΜΕ (www.youtube.com/watch?v=NYubvQcl_xs) τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛΠ  να αναλύει τους λογούς για τους οποίους γίνεται  η  αύξηση στα τιμολόγια του νερού
και ποιοι ήταν οι λόγοι αυτοί;
 Η βιωσιμότητα της επιχείρησης και το ότι 68 ΔΕΥΑ ανά την Ελλάδα  ‘’πουλούν’’ ακριβότερα το νερό στους κατοίκους από την δική μας  και εγώ ερωτώ τον κ. ΘΥΜΗ.
 Ποια είναι η φιλοδοξία σας  κύριε πρόεδρε; θέλετε να φτάσετε την ΔΕΥΑΛΠ από την 69η θέση σε όσο υψηλότερη  θέση  γίνεται  μετακυλώντας το οικονομικό  βάρος αυτό στους δημότες;   Για να ξέρουμε, τι μας περιμένει!
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω  στοιχεία  από οικιακό  τιμολόγιο,  στο  πόσο  ακριβότερα  ανέρχεται  πλέον το μηνιαίο κόστος  νερού

ΑΞΙΑ ΝΕΡΟΥ από 1,50€ σε  1,65€ - 10% αύξηση
ΑΞΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ  από 0,75€  σε  1,055  -  40,6% αύξηση
ΠΑΓΙΟ ΤΕΛΟΣ  από  1,48€  σε  1,80€  -  21,6%  αύξηση
ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ (Αρ. 11 Ν1069/80)  από  1,20€  σε  1,32€  -  10% αύξηση 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.