Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τι γίνεται με τα Δημοτικά και τις εκλογές για το 2019 στο Λουτράκι





Πολλές συζητήσεις, πηγαδάκια στα στέκια της πόλης ,τα οποία δεν σταματάνε ποτέ όταν αφορούν το τόπο σου ,γίνονται καθημερινά από τη μια έως την άλλη άκρη του Δήμου. Απόψεις για τα μεγάλα θέματα της περιοχής θα ακούσεις σε καφενεία, στις γειτονιές ,αλλά και ο ένας με τον άλλον στην άκρη του δρόμου. Τουρισμός, Cazino, καθαριότητα, παραλία , το νερό και πολλά άλλα θέματα θα ακούσεις αλλά και βέβαια τις πολιτικές κινήσεις που γίνονται με ορίζοντα το 2019. Στις τελευταίες εκλογές με την εκλογή Γ.Γκιώνη στη Δημοτική Αρχή η αλήθεια είναι δεν είδαμε αλλαγές και σε πολλά πράγματα πήγαμε και πιο πίσω. Λένε ότι ο Παύλος Παύλου είναι δύσκολο να ξανά κατέβει σε εκλογές αλλά το ίδιο λέγαμε και το 2014.


Ίσως μπορεί να γίνει αλλαγή στον επικεφαλής και να κάνει δυνατή τη Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση, ακούγονται ονόματα όπως της Εβίτα Κούτμου η οποία είναι μια πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα και μια ισχυρή προσωπικότητα και του Μπάμπη Γεωργίου, δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Ποσειδώνα.

Επίσης από την συντηρητική παράταξη ακούγεται σε περίπτωση αποχώρησης του Π.Παύλου και το όνομα του Γ. Πετρίτση.
Στη παράταξη του κυρίου Λογοθέτη είναι ίσως πιο προφανές τα πράγματα μιας και ο πρώην Δήμαρχος πηγαίνει στα Συμβούλια και ασχολείται με την αντιπολίτευση και ίσως να διεκδικήσει πάλι ακόμη μια φορά την Δημαρχεία αλλά ζυγίζοντας πρώτα τις πιθανότητες αλλά και τις γνώμες πρώην συνεργατών του όπως Γ. Γλυκοφρύδη , Γ. Δέδε , Γ. Κακούρου, Σ. Λέζου ,Κ. Δόσχορη. 
Εκεί που είναι πιο διαλυμένα τα πράγματα είναι στη παράταξη του κυρίου Στάμου όπου υπήρχαν απανωτές παραιτήσεις πρώτα του κυρίου Στάμου και μετά του κυρίου Λάμπρου. Πολλοί λένε ότι η παράταξη αυτή έπαιξε ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην αναδιάταξη των πραγμάτων στις τελευταίες εκλογές.

Τώρα ακούμε για τον κύριο Γιάννη Πανούση που πολλοί θέλουν να τον βάλουν μπροστά για την διεκδίκηση του Δήμου, μετά ακούγονται ονόματα πρώην Αντιδημάρχων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής , ενός Πολιτικού Μηχανικού , ενός γνωστού επιχειρηματία της παραλίας αλλά  και ανθρώπων που είναι αυτή τη στιγμή στη Δημοτική Αρχή όπως το όνομα της κυρίας Πρωτοπαππα που δεν έχει κρύψει ποτέ την πρόθεση της εδώ και αρκετό καιρό της διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου από μια γυναίκα και υπάρχουν πολλοί οι οποίοι την στηρίζουν. Θα βλέπουμε σιγά σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι των επόμενων δημοτικών εκλογών και όλων των συζητήσεων που θα υπάρξουν από αυτό το φθινόπωρο. 

14 σχόλια:

  1. Μαρία δαγκωτό,θα γεμίσει σε κάθε γωνία του δήμου παντού καλλυντικά.haha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thelo evita enantion marias.hamos tha ginei.mali me mali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πείτε σε έναν σοβαρό άνθρωπο να κατέβει ,ο οποίος δεν λέει πολλά λόγια. Γιώργος Γλυκοφρύδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία vs Εβίτα να μπλέξουν τα μπουτακια τους.Παντως άλλη είναι η γυναικεία ανερχόμενη δύναμη στα πολιτικά πράγματα του Δήμου με κλάσεις πολιτική σκέψη και κρίση ανώτερη.Από Χ αρχίζει το όνομα.Βρείτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά μιλάμε ο Στάμου πόσο κόσμο κορόιδεψε που τον εμπιστεύτηκε. Ήταν ο πιο καθοδηγούμενος τελικά και αυτό φάνηκε από τη στάση του μετά.αλλιώς αν τον ενδιέφερε θα συνέχιζε έστω και από το πόστο της αντιπολίτευσης να νοιάζεται για τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι δοκιμασμενοι και ΛΙΓΟΙ για τον Δημο. Ο Δημος χρειαζεται ΟΡΑΜΑ..Αυτοι ολοι θελουν μονο μισθο να περνουν τιποτα αλλο δεν τους νοιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φύγε Παύλο επιτέλους και βάλε την Κούτμου να δει μια άσπρη μέρα αυτός ο τόπος επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ο Γκιώνης το αποτελείωσε το Λουτράκι Άσε τους Αντιδημάρχους Η Πρωτοπαπα .ο Σακελλαριου δεν ξέρουν τι τους γίνεται Άντε πάρτε δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά αυτή η τελευταία Δημοτική αρχή ότι χειρότερο. Έκλεισε το πνευματικό κέντρο διέλυσε το στολίδι της πόλης μας τη φιλαρμονική γιατί δεν νοιαζετε για τα παιδιά της γιατί αυτά δεν ψηφίζουν ακόμη και εσείς υποστηρίζετε μόνο αυτούς που θέλετε την ψήφο τους αλλα εχει ο καιρός γυρίσματα τα 3 χρόνια περνούν γρήγορα και εμεις δεν τρώμε κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά η Πρωτοπαπα πρέπει να εχει πολύ θρασσς να σκεφτετε να κατεβει για Δήμαρχος Γιατί τι εχρι κάνει μέχρι τώρα; Έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πετρου που κολλάει στη φωτό αφού αφενως δεν έχει δείξει θετικό έργο ίσα ίσα μόνο αρνητικά σχόλια για την έως τώρα πορεία του ως πρόεδρος δημ συμβουλιου και αφετερου υπάρχουν πιο μεστοι δημιουργικοί από τους αγίους θεοδωρους να προσφέρουν από την πρώτη γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πετρου που κολλάει στη φωτό αφού αφενως δεν έχει δείξει θετικό έργο ίσα ίσα μόνο αρνητικά σχόλια για την έως τώρα πορεία του ως πρόεδρος δημ συμβουλιου και αφετερου υπάρχουν πιο μεστοι δημιουργικοί από τους αγίους θεοδωρους να προσφέρουν από την πρώτη γραμμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Πετρίτση που ήταν σοβαρός και πολύ άξιος, δεν τον άφησε ο Παύλου να κατέβει μόνος του και τα αποτελέσματα τα είδαμε.
    Μακάρι να ξανακατέβει γιατί έχει μάθει τόσα χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΜΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 10% Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.