Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Σχολιασμός Συμβούλου για άρθρο αναγνώστη για την Καθαριότητα


Απάντηση - Σχολιασμός, Τοπικού Συμβούλου κ Συλαιδή Ευστάθιου σε άρθρο αναγνώστη για την καθαριότητα στο Δήμο

Πριν λίγες μερες ο Αντιδήμαρχος εξέδωσε σχετικη ανακοίνωση που ενημέρωνε για το προβλημα που υπαρχει πλεον με την χωματερή οτι δηλαδη ο βρισκεται στο σταδιο της αποκατάστασης και οτι δεν μπορει πλεον να πετιούνται εκει κλαδια επιπλα κτλ...κάποιοι βέβαια συνεχιζουν απτόητοι να το αφηνουν διπλα στους καδους (κατι που ετσι και αλλιώς απαγορεύεται)... Και εσεις σαν μπλογκ καντε τον κοπο και ανεβάστε την σχετική ανακοίνωση αν θελετε να κάνετε ενημέρωση!






  • Το θέμα είναι ότι όταν διαχειρίζεσαι τέτοιες θέσεις ευθύνης είναι να δίνεις λύσεις στο πρόβλημα και να προλαμβάνεις τέτοιου είδους κακές εξελίξεις για αυτό σας εξέλεξε εκεί ο λαός και όχι για την εύκολη λύση στο να βγάζουμε μια ανακοίνωση ότι αδυνατούμε, διότι οι πολίτες πληρώνουν δημοτικά τέλη για την καθαριότητα. Για αυτό και εσείς κάντε τον κόπο να βρείτε μια λύση.





Ανακοίνωση Αντιδημάρχου για τη μη συγκομιδή για τα ογκώδη αντικείμενα 
Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εδώ και δύο περίπου μήνες είναι σε εξέλιξη το έργο Αποκατάστασης των ΧΑΔΑ του Δήμου μας.
Ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση, και μέχρι την Περιβαλλοντική αδειοδότηση του «Πράσινου Σημείου», ο Δήμος αδυνατεί να διαχειριστεί τα ογκώδη απόβλητα (έπιπλα κλπ. ογκώδη αντικείμενα) και τα υπολείμματα κηπουρικών εργασιών (κλαδιά-φύλλα).
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε τα δέοντα, προκειμένου να αποφευχθεί η απόθεση των ανωτέρω αποβλήτων σε πεζοδρόμια και κοινοχρήστους χώρους.
Κάθε σωστά ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος κάτοικος του Δήμου δύναται  να συμμετάσχει στην προσπάθεια των Υπηρεσιών του Δήμου να διασφαλιστεί η – κατά το δυνατόν, υπό τις παρούσες συνθήκες – βέλτιστη εικόνα του Δήμου, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην αποτροπή της διόγκωσης του συγκεκριμένου προβλήματος.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την ενεργό συμμετοχή σας.
Ο Αντιδήμαρχος
Πέρρας Σωτήριος

10 σχόλια:

  1. H πολύ γραφικότητα και το μοιρολόι βλάπτουν αφήστε τα στην άκρη και βρείτε λύσεις για αυτό σε εκλεξε ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o kurios autos prepei na akouei ta provlimata pou uparhoun kai na min vgazei glossa an tou thixane ton antidimarho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντι να πει τι θα κανουν με τα σκουπιδια ,μας λεει οτι ο αντιδημαρχος εβγαλε ανακοινωση.λιγος σεβασμος δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οκ έβγαλε μια ανακοίνωση ο δήμος το πρόβλημα όμως παραμένει και κάτι πρέπει να γίνει και υπεύθυνος πρέπει να πάρε τις ευθύνες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re oust..an den mporeite paraititheite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to loutraki zexnei pantou.oxi mono apo megala antikeimena,alla apo skoupidia.peite kai ena signomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΚΙΩΝΗΣ...ΓΚΙΩΝΗΣ...ΓΚΙΩΝΗΣ...ΗΑΗΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ego ntrepomai na po oti autos einai dimarxos tis polis mou.den xerei na pei kai mia protasi re paidi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα εχει τα μουτρα και μιλα ο αντιδημαρχος καθαριοτητος?ενας δημος μπαχαλο .αλλα δεν θα περιμενε κανεις καλλιτερο σε συναρτηση με τους διοικουντες.ειναι και αυθαδης επιπλεον.ο κοσμος τα πραματακια ψηφιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι ειπε ο τυπος ρε μαγκες.εισαι καλα ρε φιλε οι δημοτες πληρωνουν και συ τι θες να δικαιολογησεις.αλλα τι να πεις ρε φιλε ολη μερα στο δημαρχειο ξημεροβραδιαζεσαι.ακουλουθος του σακελαριου εχεις γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.