Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Γκιώνης: Στεναχωρήθηκα για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Φιλαρμονικής(Βίντεο)



Ανάμεσα σε ένα από τα πολλά έργα που  αναλύει ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης ήταν και το θέμα της Φιλαρμονικής Λουτρακίου αλλά και Περαχώρας όπου όπως φαίνεται έχουν σταματήσει την λειτουργία τους. ''Στεναχωρήθηκα για τη συμπεριφορά τους'' είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γκιώνης σε ένα πρόσωπο που είχε στηρίξει πολύ. 









Πηγή: perahora.gr

6 σχόλια:

  1. Ποια προβλήματα έλυσες της Φιλαρμονικής Δήμαρχε? Τα προηγούμενα 4 χρόνια που είναι απλήρωτοι δεν τα αναγνωρίζεις καν!!! Και τώρα κάτι λίγα έχεις πληρώσει . Γιατί κοροιδεύεις τον κόσμο με αυτά που λές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ !!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που έκανε ο Μαέστρος και οι Μουσικοί να δουλεύουν 6 χρόνια χωρίς να πληρώνονται δείχνει την αγάπη που έχουν για τη δουλειά τους και για τα παιδιά . Αλλοι στη θέση τους θα ειχαν εγκαταλήψει προ πολλού . Εσύ δεν τους σεβάστηκες και τους αναγκασες να παραιτηθούν και τον λόγο τον ξέρεις μόνο εσύ και η παρέα σου που ότι καλό έχουμε στο Λουτράκι το καταστρέφετε.!!!!! Δεν τρώμε κουτόχορτο . Εσύ γίνεσαι ρεζίλι με αυτά που λές. Το Λουτράκι είναι μαζι τους.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε στο τόπο αυτό υπάρχουν και άνθρωποι μορφωμένοι που έχουν γνώμη και ξέρουν να κρίνουν. Υπάρχουν άπειρες Φιλαρμονικές που πληρώνονται όχι μόνο ο Μαέστρος και οι καθηγητές αλλά και τα παιδιά . Οσο για το επίπεδο της Φιλαρμονικής είναι σκάλες ανώτερη από όλες τις άλλες.Αυτή η Φιλαρμονική είναι το στολίδι του τόπου και εσύ πας να την καταστρέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γκιώνη εσύ πόσο καιρό θα δούλευες χωρίς να πληρώνεσαι? Ούτε μία Οι μουσικοί 6 ολόκληρα χρόνια και βγαίνεις και τους βρίζεις κιόλας. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γκιώνη εκτίθεσαι με αυτά που λες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.