Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Χάσαμε τη Ρία...stop!

Κι εκεί που η παρουσία της Ρίας Αντωνίου το βράδυ του Σαββάτου
είχε γίνει συνήθεια για τους Ιταλούς τηλεθεατές, τα φώτα έσβησαν, έστω και προσωρινά, για το Ballanto Con le Stelle, και το αστέρι της...ωραίας Ελληνίδας έμεινε σκοτεινό.






Η Ρία Αντωνίου δεν έβαλε τα παπούτσια του χορού της και ξεκουράστηκε για λίγο έτσι ώστε το επόμενο Σάββατο να επανέλθει δριμύτερη και να κατακτήσει κοινό και κριτές. Ποιος ήταν ο λόγος που το σόου αναβλήθηκε; Ένα άλλο μεγαλύτερο σόου, αυτό του Φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο. Ο Μάρκο Τζεμπόρντι, παραγωγός του σόου, με τον οποίο επικοινώνησε το δελτίο του STAR ανέφερε ότι το live του Σαββάτου αναβλήθηκε καθώς οι παραγωγοί του Ballanto Con Le Stelle αναλαμβάνουν κάθε χρόνο και την παραγωγή του Φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο. 







Έτσι λοιπόν η Ρία έχει χρόνο να κάνει περισσότερες πρόβες ώστε να εντυπωσιάσει επιτέλους του κριτές το ερχόμενο Σάββατο. Η εμφάνιση της βέβαια ως sexy catwoman στο προηγούμενο live εντυπωσίασε το κοινό που για μία ακόμα φορά της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και την κράτησε στο παιχνίδι.



«Οι κριτικές που μου γίνονται δεν με ενοχλούν πολύ γιατί γνωρίζω ότι αποτελώ στόχο. Είναι τηλεόραση και όλα είναι ρόλος. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής βρίσκουν την ευκαιρία να πουν σε μένα ατάκες που δεν μπορούν να πουν στους υπόλοιπους. Δεν με πειράζει αυτό και μάλιστα, αν και στην αρχή με στενοχωρούσε, τώρα το συνήθισα» είχε δηλώσει πρόσφατα η Ρία που φαίνεται ότι έχει εκπαιδευτεί και έχει μάθει το παιχνίδι της δημοσιότητας που σίγουρα θα της ανοίξει τις πόρτες στην ιταλική σόουμπιζ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.