Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ -" ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ,ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ" (ΒΙΝΤΕΟ)




Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ημέρες στα μαγαζιά γύρω από την πλατεία της 25ης Μαρτίου.

Ο λόγος είναι τα κολονάκια ,που όπως υποστηρίζουν ,δεν έχει γίνει καμιά μελέτη πριν την τοποθέτησή τους.
Οι καταστηματαρχες δεν είναι κατά στο περιορισμό των παράνομων σταθμεύσεων ,αλλά λένε ότι έχουν μπει έτσι που στην ουσία δεν εξυπηρετούν κανέναν και δημιουργούν μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
 Σημαντικό πρόβλημα έχουν και τα φορτηγά που τροφοδοτούν τα γύρω μαγαζιά γιατι δεν μπορούν να σταθμεύσουν πουθενά ,χωρίς να ενοχλούν.
Ενώ και ο τζίρος τους έπεσε αισθητά  από τότε που μπήκαν τα κολονάκια.
Δειτε τι λέει στην κάμερα ο ιδιόκτητης του Κέντρου Τύπου ,κ. Γ.Πλουμιστός και πως εκφράζει την αγανάκτηση του για αυτή την μη μελετημένη  και βεβιασμένη κίνηση.




1 σχόλιο:

  1. Τα κολονάκια γύρω απ την πλατεία 25ης Μαρτίου δεν εξυπηρετούν κανέναν,ούτε τους καταστηματάρχες,ούτε τους επισκέπτες.Απλώς χάθηκαν περίπου 50 θέσεις πάρκιν οι οποίες λείπουν απ το κέντρο του Λουτρακίου και το μόνο που αποφέρουν είναι αγανάκτηση και άσχημα σχόλια για τον δήμο μας.Η γνώμη μου σαν δημότης Λουτρακίου είναι να αφήσετε τον κόσμο να παρκάρει όπου δεν ενοχλεί και όταν κάποιος διπλοπαρκάρει και κλείνει τον δρόμο,κάτι το οπόιο γίνεται κατα μήκος όλης της κεντρικής λεωφόρου κι όχι μόνο στην πλατεία,ας αναλάβει τότε τα καθηκοντά της η τροχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.