Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δύσκολα ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, 1-0 τον Πανσολυγειακό


Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, έχοντας και τον Στέλιο Καλογερή για …
φύλακα άγγελο, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επιβλήθηκε 1-0 του μαχητικότατου Πανσολυγειακού, που δικαιούταν την ισοπαλία και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν πρώτοι, με τους Θεοδωρόπουλο και Κριαρά να μην μπορούν να νικήσουν τον Πιπίνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν το σουτ του Νόση, να βρίσκει το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Καλογερή και να φεύγει άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Παπαδημητρίου να σκοράρουν, με το 0-0 να μην αλλάζει ως τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πανσολυγειακού έδειξαν να πατούν καλύτερα, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Καλογερή, ο οποίος αντέδρασε εντυπωσιακά σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, ενώ στάθηκε και τυχερός καθώς ο Σταθογιαννόπουλος από κοντά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Κορδαλής και Κριαράς έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, για να έρθει τελικά η λύτρωση στο 71’ όταν ο Κριαράς τροφοδότησε τον Μούτσο και αυτός από κοντά νίκησε τον Πιπίνη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Παντελέου, Τόσκα (82’ Πέρρας), Κορδαλής, Βλάσσης, Παπαδημητρίου (90’+ Παππάς), Κριαράς, Μπαστούνης, Θεοδωρόπουλος, Μούτσος, Τζογανάκος (42’ Μαυρέλης Γ.)

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Πιπίνης, Κούτρας Β., Ρωτίδης Σ., Νόσης Α., Μάρκελλος, Τσίγκος Μ. (83’ Αγγέλου), Τούσουλης, Μουρατίδης, Σταθογιαννόπουλος (90’+ Ρωτίδης Δ.), Μπάρτζης, Τσίγκος Σ.

 http://apopsi24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.