Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Με βουρκωμένα μάτια ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη μιλά για την εκλογή του




Ένας από τους τρεις ευρωβουλευτές που εξελέγησαν με τη Χρυσή Αυγή είναι και ο Λάμπρος Φουντούλης, ο τραγικός πατέρας του



δολοφονημένου από τους παρακρατικούς Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος μίλησε στο Star για την εκλογή του, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου.

«Αυτή η νίκη δεν είναι δική μου. Εγώ ούτε πολιτικός είμαι, ούτε τιμές και δόξες ήθελα. Αυτή η νίκη είναι του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη» δήλωσε ο κ. Φουντούλης.

Μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα του Γιώργου ήταν εκείνη, η οποία τον έπεισε να θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.

Για εκείνη τη μοιραία βραδιά δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά, ούτε ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Ο 29χρονος ο οποίος κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τους δολοφόνους, προσλήφθηκε από τoν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, για να ζήσει την οικογένειά του.

Προσέξτε το σπικάζ της Μ.Ζαχαρέα για τον δολοφονημένο Γιώργο Φουντούλη.

"Είναι η πατέρας του Γιώργου Φουντούλη που έπεσε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο". Μάλλον από έμφραγμα...

Οσο για το παράπονό του Λάμπρου Φουντούλη για τους γονείς του Μανώλη Καπελώνη που δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί του, προφανώς αγνοεί ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου Μανώλη Καπελώνη είναι κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διορισμένος διοικητής σε ΔΕΚΟ...

Γα την ακρίβεια ο Κώστας Καπελώνης, πατέρας του 22χρονου Μανώλη, υπήρξε γνωστός συνδικαλιστής του ΥΠΕΧΩΔΕ και στενός συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη.



Σήμερα είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑΝΟΜ (της δημόσιας επιχείρησης ανέγερσης νοσοκομειακών μονάδων που ανήκει στο υπουργείο Υγείας), θέση στην οποία τοποθετήθηκε με πρόταση της τότε υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακούλου και διατηρήθηκε στη θέση του με απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και εν συνεχεία του Αδωνι Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.