Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

26 ταξιτζήδες είχαν μετατρέψει τα ταξί τους σε... ΚΤΕΛ


Ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο κόλπο είχαν σκαρφιστεί ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 26 ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, οι οποίοι...



 ουσιαστικά είχαν αντικαταστήσει τα ΚΤΕΛ.
Στους περισσότερους σταθμούς ΚΤΕΛ που υπάρχουν, όπως στη Μεσσηνία, τη Λακωνία, την Αργολίδα, την Κόρινθο, αλλά και στην Αιτωλοακαρνανία, οι οδηγοί ταξί στάθμευαν τα αυτοκίνητά τους και έπαιρναν όχι έναν πελάτη αλλά ολόκληρες “στρατιές” ανθρώπων για να τους μεταφέρουν στην Αθήνα.
Την ίδια ώρα, στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στην οδό Λιοσίων άλλοι οδηγοί ταξί με το ίδιο κόλπο μεταφέροντας πολλούς ανθρώπους από την Αττική σε προορισμούς της επαρχίας και κυρίως στην Πελοπόννησο.
Αυτό το κόλπο της πολλαπλής μίσθωσης, όπως χαρακτηρίζεται, απαγορεύεται ρητά από το νόμο.
Φυσικά τα χρήματα που έπαιρνε ο κάθε οδηγός ταξί από δύο, τρεις ακόμα και 4 επιβάτες δεν ήταν και λίγα, με αποτέλεσμα να θησαυρίζουν.






Πηγή:

1 σχόλιο:

  1. Ο αρθρογράφος ειναι άσχετος διότι αυτό συμβαίνει τουλαχιστον 40 χρόνια ,είναι παράνομο μεν αλλά ως τώρα συμπεριλαμβανομένου του ΚΤΕΛ ουδείς ασχολείτο, και η μίσθωση ειναι όσο το εισητήριο του ΚΤΕΛ ανα άτομο ...ένας νόμιμος ταξιτξης 28 χρονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.