Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Κέρδισε την πρώτη ΕΝΣΤΑΣΗ ο Πνευματικός!



Το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου οι δικαστές του εκλογοδικείου Κορίνθου
δημοσιεύσαν την πρώτη  απόφαση σε ένταση που είχε κάνει ο κ.Βασίλης Νανόπουλος εναντίον των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δημάρχου.



Συγκεκριμμένα ο κ.Νανόπουλος ζητούσε την ακύρωση της εκλογής του δημοτικού συμβούλου κ.Γιώργου Μουρούτσου, την τοπικής συμβούλου Αρχαίας Κορίνθου κας. Ρουστέμη και είχε στραφεί εναντίον της συμμετοχής του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ.Γιώργου Οικονόμου.

Το εκλογοδικείο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Οι δικαστές θεώρησαν ότι καλώς ανακηρύχθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος και η τοπική σύμβουλος και καλώς συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο ο κ.Οικονόμου.

Τους συμβούλους του δημάρχου εκπροσώπησαν στο εκλογοδικείο ο πολύ γνωστός και έγκριτος δικηγόρος κ. Παύλος Μάρκελλος και η ραγδαία ανερχόμενη νομικός κα. Ελλη Τρυφονοπούλου.

Η απόφαση αυτή ήταν μη αναμενόμενη απο την πλευρά του κ. Νανόπουλου που θεωρούσε ΣΙΓΟΥΡΗ την έκπτωση απο το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου κ. Μουρούτσου.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην κύρια ένταση που αφορά το κύρος των εκλογών και αναμένεται τις επόμενες ώρες ίσως.

πηγή http://diogenis-press.gr/





Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.